Обезбедување на сите видови на Градежни услуги

Хилдин Ги трансформиравме идеите и визиите во наградувани проекти.

Градба

CONSTRUCTION

Реновирање

RENOVATION

Инженерство

ENGINEERING

Architecture

Добредојде

Конструкција „Хилден“ повеќе од 30 години на пазарот на згради

Хилдин Комерц е присутен во македонскиот пазар од 1990 година, нудејќи секогаш најквалитетни материјали за изградба на објекти. Сите материјали кои ги имаме на располагање и со кои ве снабдуваме ги увезуваме од европските земји, но не ги исклучуваме и материјалите произведени во нашата земја, но кои се од висок квалитет. Хилдин е исто така генерален дистрибутер на lipbohinj.

ГИ ТРАНСФОРМИРАМЕ ИДЕИТЕ И ВИЗИИТЕ ВО ПРОЕКТИ ДОБИТЕЛИ НАГРАДИ.

ШТО ПРАВИМЕ?

Ние обезбедуваме секаков вид градежни и градежни услуги и секогаш сме среќни што решаваме нестандардни и уникатни задачи.
Ние секогаш преземаме предизвици и ги носиме до заклучок.

Градежен консултант

CONSTRUCTION

CONSULTANT

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

реновирање на куќата

HOUSE

RENOVATION

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

АРХИТЕКТУРА & зграда

ARCHITECTURE &

BUILDING

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

внатрешен дизајн

INTERIOR

DESIGN

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

градежништво

BUILDING

ENGINEERING

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

планирање на пред-конструкција

PRECONSTRUCTION

PLANNING

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

0
Projects
0
happy clients
0
qualified atuff
0
machineries