HILDIN ofron të gjitha llojet e shërbimeve konstruktive

HILDIN transferon idetë e juaja ne projekte të vlersuara

NDËRTIMTARI

CONSTRUCTION

RENOVIM

RENOVATION

INXHINIERI

ENGINEERING

Architecture

MIRËSEVINI

HILDIN - Ndërmarje me më shumë se 30 vite përvoje

Hildin Komerc, që nga viti 1990 vepron në tregun e Maqedonisë, duke sjellur për ju gjithmonë materialet më cilësore për ndërtimin e objekteve. Të gjtha materialet që ne i kemi në disopzicion dhe me të cilat furnizoheni ju, i sjellim nga vendet europiane, por nuk përjashtojmë edhe materialet të cilat prodhohen në vendin tonë por që janë me kualitet të lartë. Hildin gjithashtu është distributor gjeneral per lipbohinj.

NE TRANSFEROJMË IDETË NE PROJEKTE TË VLERËSUARA NDËRKOMBËTARISHT

ÇFAR BËJMË NE?

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të ndërtimit dhe ne jemi gjithmonë ne gjendje  për të zgjidhur probleme jostandarde dhe unike.
Ne gjithmonë pranojmë sfida dhe i sjellim ato në një përfundim.

KONSULTAT

NDËRTIMI

CONSTRUCTION

CONSULTANT

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

RENOVIM

SHTËPIE

HOUSE

RENOVATION

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

ARKITEKTURË &

NDËRTIM

ARCHITECTURE &

BUILDING

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

INTERIOR

DIZAJN

INTERIOR

DESIGN

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

INXHINIERI

NDËRTIMI

BUILDING

ENGINEERING

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

PLAN

PARANDËRTIMOR

PRECONSTRUCTION

PLANNING

You will have a meeting with one of our consultants and discuss all the details regarding your future project.

0
Projects
0
happy clients
0
qualified atuff
0
machineries