Ne jemi HILDIN

Hildin Komerc, që nga viti 1990 vepron në tregun e Maqedonisë, duke sjellur për ju gjithmonë materialet më cilësore për ndërtimin e objekteve. Të gjtha materilet që ne i kemi në disopzicion dhe me të cilat furnizoheni ju, i sjellim nga vendet europiane, por nuk përjashtojmë edhe materialet të cilat prodhohen në vendin tonë por që janë me kualitet të lartë. Përveç furnizimit me materiale ndërtuese, Hildin Komerc, ju ofron ndërtimin e objekteve të ndryshme, duke përfshirë objektet për banim dhe ato industriale. Koleksioni i madh i materialeve për zgjedhje, kualiteti dhe besueshmëria e plotë që e kemi krijuar deri më tani, na bën që të jemi konkurent i fuqishëm në tregun vendor, duke ju ofruar klientëve të gjitha aftësitë tona intelektuale të arritura me mund gjatë viteve të veprimit tonë.

Zgjidhje inovative

We constantly monitor all innovations on construction market and use them in our work.

Teknologjite më të fundit

We use the latest equipment, materials, technologies and developments to deliver better service.

Interior dizajn

Our talented and experienced designers can create any project in any style.

DISA FAKTE

Eksperienca e madhe ndërton brend të madh.

Hildin është një kompani e larmishme ndërtimi, e përbërë nga ekipe njerëzish që janë provuar në industritë e tyre. Të gjithë punojnë për të hartuar, ndërtuar, transportuar, operuar dhe mirëmbajtur projekte në të gjithë Ballkanin. Ne besojmë se projektet janë më shumë se beton dhe çelik.

Ne besojmë në vendet që bejme biznes

Ne krenohemi me sigurinë e një produkti cilësor.

Ne përpiqemi të vendosim një vulënë të gjitha projektet tona duke përmbushur vazhdimisht kërkesat e specifikimeve dhe duke ofruar projekte të qëndrueshmëm.