Cfar bëjmë ne?

Për t’ju prezantuar një projekt të suksesshëm, ne gjithmonë përdorim teknologjinë më të fundit, ekipin më profesional të punës dhe materialet më cilësore. Çdo punë fizike, ne e zëvendësojmë me teknologji dhe makineri të sjella nga vendet evropiane. Hildin Komerc, njihet si kompania e parë në vendin tonë që sjell risi teknologjike në fushën e ndërtimit. Kompania Hildin Komerc ju ofron një ekip profesional dhe teknologjinë më të fundit evropiane, duke ju garantuar një punë të plotë dhe një garanci të përhershme.

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të ndërtimit dhe ndërtimit dhe ne jemi gjithmonë të lumtur për të zgjidhur detyra jostandarde dhe unike.
Ne gjithmonë marrim sfida dhe i sjellim ato në një përfundim.

Konsultant ndërtimi

Ju do te keni nje takim me nje nga konsultantet tone per diskutim te te gjitha detajeve rreth planit tuaj.

Renovime

Ju do te keni nje takim me nje nga konsultantet tone per diskutim te te gjitha detajeve rreth planit tuaj.

Arkitekturë dhe ndërtimtari

Dizajneret tone me eksperience mund te krijojne projekt ne cdo stil.

Interior dizajn

Ju do te keni nje takim me nje nga konsultantet tone per diskutim te te gjitha detajeve rreth planit tuaj.

Inxhinieri ndërtimi

Ju do te keni nje takim me nje nga konsultantet tone per diskutim te te gjitha detajeve rreth planit tuaj.

Plan parandërtimor

Ju do te keni nje takim me nje nga konsultantet tone per diskutim te te gjitha detajeve rreth planit tuaj.