што нудиме?

За да ви презентираме на вас успешен проект, ние секогаш користиме најнови технологии, најпрофесионален работен тим и најквалитетни материјали. Секоја физичка работа ние ја заменуваме со технологии и машини донесени од европските земји. Хилдин Комерц е позната како прва компанија во нашата земја за доведување на технолошки иновации во областа на градежништвото. Хилдин Комерц ви нуди професионален тим и најнови европски технологии, истовремено гарантирајќи завршена работа и трајна гаранција.

Консултант за градежништво

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

Реновирање на куќата

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

Архитектура и градење

Нашите талентирани и искусни дизајнери можат да создадат кој било проект во кој било стил.

Внатрешен дизајн

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

Градежништво

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.

Планирање на претконструкција

имате состанок со еден од нашите консултанти и ќе разговарате за сите детали во врска со вашиот иден проект.