што нудиме?

Ние сме компанија Хилдин

Хилдин Комерц е присутен во македонскиот пазар од 1990 година, нудејќи секогаш најквалитетни материјали за изградба на објекти. Сите материјали кои ги имаме на располагање и со кои ве снабдуваме ги увезуваме од европските земји, но не ги исклучуваме и материјалите произведени во нашата земја, но кои се од висок квалитет. Освен снабдувањето со градежни материјали, Хилдин Комерц ви нуди изградба на различни објекти, вклучувајќи ги станбените и индустриските објекти. Огромната колекција на материјали за избор, квалитет и целосната доверба која ја имаме создадено до сега, не прават да бидеме силна конкуренција во локалниот пазар, нудејќи ги им на клиентите сите наши интелектуални знаења постигнати со напорна работа во текот на нашата дејност.

Иновативни решенија

Ние постојано ги следиме сите новини на градежниот пазар и ги користиме во нашата работа.

Најнови технологии

Ние ја користиме најновата опрема, материјали, технологии и достигнувања за да обезбедиме подобри услуги.

Импресивни решенија за дизајн

Нашите талентирани и искусни дизајнери можат да создадат кој било проект во кој било стил.

НЕКОИ ФАКТИ

Одлични искуства градат одлични брендови.

Хилдин е разновидна градежна компанија, составена од тимови на луѓе кои се докажани во нивните индустрии. Сите работат на дизајнирање, градење, транспорт, работење и одржување на проекти низ цела САД. Но, ние веруваме дека проектите се повеќе од бетон и челик.

Ние веруваме во доверба во местата каде што работиме.

Без разлика дали тоа е со искрено ангажирање, со враќање, со ставање на безбедноста на прво место или со барање попаметни, поодржливи начини да се заврши работата како што треба.

Ние се гордееме што обезбедуваме квалитетен производ на време.

Настојуваме да ставиме потпис на сите наши проекти со доследно исполнување на барањата на спецификациите и со испорака на одржливи проекти.